Verhoging, zweten, benauwd: als ik de trap opliep, was ik al helemaal kapot

"Verhoging, zweten, benauwd: als ik de trap opliep, was ik al helemaal kapot"

Gepubliceerd: dinsdag 3 november 2020 om 16:32di 03-11-2020 om 16:32

AZ-spits Ferdy Druijf is weer terug op de Nederlandse velden na een intermezzo van twee weken. De Keuken Kampioen Divisie-topscorer van 2018/2019 was één van de AZ'ers die getroffen werd door het coronavirus.

Druijf moest de competitieduels met VVV-Venlo en ADO Den Haag missen, net als de Europa League-wedstrijden tegen Napoli en HNK Rijeka. Maandagavond maakte hij zijn rentree bij Jong AZ: tijdens de Keuken Kampioen Divisie-derby tegen Telstar speelde hij 65 minuten mee. "Ik ben blij dat het voorbij is. Ik merk het nog een beetje aan mijn conditie. Maar het valt mee, tussen vorige week en nu", liet hij na afloop weten aan NH Sport.

De 22-jarige spits had het namelijk flink te pakken. "Ik ben drie dagen ziek geweest. Ik had verhoging, zweten, benauwd. Als ik de trap opliep, was ik al helemaal kapot", aldus Druijf, die nu wil toewerken naar een rentree in het eerste van AZ. "Gelukkig ga ik wel met stappen vooruit. Maar ik wil eerst weer honderd procent fit worden, dan ga ik daarna daaraan denken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws