'We hebben ons geplaatst voor Champions League, maar zijn nog steeds dramatisch'

'We hebben ons geplaatst voor Champions League, maar zijn nog steeds dramatisch'

Gepubliceerd: woensdag 4 november 2020 om 00:14wo 04-11-2020 om 00:14

Laatste update: woensdag 4 november 2020 om 00:19wo 04-11-2020 om 00:19

Olympique Marseille is na drie Champions League-wedstrijden nog altijd puntloos. Trainer André Villas-Boas maakt zijn ploeg na de verloren wedstrijd tegen FC Porto (3-0) met de grond gelijk.

Het wil nog niet lukken voor Marseille in de Champions League. De eerste wedstrijd tegen Olympiakos Piraeus werd verloren en vorige week was Manchester City met 3-0 te sterk. Ook dinsdagavond ging het mis.

Villas-Boas is kritisch op zijn ploeg. "Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt", zegt de Portugees tegen RMC Sport. "We hadden pech, maar dit zijn fouten die we niet mogen maken. De goals die we tegenkrijgen zijn niet normaal. Ons doel is om het imago te verbeteren, want dit is belachelijk. Om dramatisch te zijn in de Champions League, moet je je daar eerst voor kwalificeren. Dat is ons gelukt, maar we zijn nog steeds dramatisch."

"Er is niet veel dat ik kan zeggen na een wedstrijd als deze. We kregen wel wat kansjes, maar het ontbrak ons aan ervaring. We hebben een hoge prijs moeten betalen voor deze wedstrijd. Ik ben er zeker van dat we ons in de komende wedstrijden anders zullen tonen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws