Van de Beek begrijpt niets van tegentreffer Ba: 'Ik heb echt geen idee hoe'

Van de Beek begrijpt niets van tegentreffer Ba: 'Ik heb echt geen idee hoe'

04-11-2020 23:07
22

Donny van de Beek is zwaar teleurgesteld na de nederlaag van Manchester United op bezoek bij Istanbul Basaksehir. De Nederlander zag dat zijn ploeg het moeilijk had om te herstellen na de 1-0 van Demba Ba.

"Ik moet zeggen dat ik zwaar teleurgesteld ben", begint Van de Beek voor de camera van BT Sport, geciteerd door Manchester Evening News. "We begonnen oké, de eerste tien minuten. Daarna gaven we dat doelpunt weg, ik heb geen idee hoe. Daarna verloren we het vertrouwen, we kunnen zoveel beter spelen."

Het liep niet bij United, zag ook Van de Beek. "We zijn een team en iedereen heeft verantwoordelijkheden. We kunnen echt beter. Ik had het gevoel dat er genoeg ruimtes lagen om wat te creëren, maar dat lukte vandaag niet. Voor Basaksehir is het een fijne overwinning, maar voor ons een zware teleurstelling. We moeten echt verbeteren. Het was tegen Arsenal hetzelfde, we moeten er tegen Everton weer staan", sluit Van de Beek af, doelend op de wedstrijd van aankomend weekend tegen The Toffees.