Al met al was de ademhaling wel goed, maar het lichaam zei: het gaat niet meer

"Al met al was de ademhaling wel goed, maar het lichaam zei: het gaat niet meer"

Gepubliceerd: donderdag 5 november 2020 om 22:20do 05-11-2020 om 22:20

Pablo Rosario maakte donderdagavond zijn rentree bij PSV, nadat hij enige tijd uit de roulatie was geweest vanwege het coronavirus. Een feestelijke terugkeer werd het niet: de controleur maakte na één helft plaats voor Adrian Fein en zag een 0-1 voorsprong in een 4-1 nederlaag veranderen.

Rosario had op 18 oktober zijn laatste officiële minuten gemaakt en zat er na de eerste helft tegen PAOK doorheen. "Ik ben iemand die altijd door wil tot hij niet meer kan. Dat je dan bij rust er al uit moet, valt dan natuurlijk zwaar", liet hij na afloop weten aan FOX Sports. "Al met al was de ademhaling wel goed, maar het lichaam zei: het gaat niet meer. Dan moet je luisteren, hoe moeilijk het ook is. Dus toen heb ik het aangegeven."

Vervolgens zag hij vanaf de kant hoe het helemaal misging. "Of ik me op heb zitten vreten? Ja natuurlijk, je wil het team helpen door op het veld te staan. Ik heb al vier wedstrijden gemist: als je dan achter moet blijven en ziet hoe de wedstrijd verloopt, dan zit je je inderdaad wel op te vreten."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws