Advocaat is zich nog niet altijd bewust van de camera: 'Staan zelfs bij de wc'

Advocaat is zich nog niet altijd bewust van de camera: 'Staan zelfs bij de wc'

Gepubliceerd: vrijdag 6 november 2020 om 12:03vr 06-11-2020 om 12:03

Laatste update: vrijdag 6 november 2020 om 12:14vr 06-11-2020 om 12:14

Feyenoord-trainer Dick Advocaat kan nog steeds niet helemaal wennen aan de cameraploeg die de club uit Rotterdam volgt voor een documentaire van Disney+. Dat gaf de 73-jarige oefenmeester donderdagavond aan in de persconferentie na afloop van Feyenoord-CSKA Moskou.

"Ja, daar moeten we wel eventjes rekening mee houden. Zelfs als je naar het toilet gaat staan ze er", begint Advocaat. Dat de cameraploeg constant aanwezig is vindt Advocaat soms lastig. "Het hoort erbij. Het is voor de club Feyenoord uitstekend dat dit gebeurt. Maar af en toe irriteert het wel een beetje; dan wil je vloeken, zachtjes vloeken en dan staat die camera er weer omheen. Dat is af en toe wel moeilijk, maar de spelers gaan er in ieder geval goed mee om."

Advocaat vergat donderdagavond in de rust even dat de camera's aanstonden. "In de rust staat Petrović in het Servisch iets uit te leggen aan onze vriend Uros Spajić, en ik zie dat, en hij irriteerde me." Advocaat reageerde op deze uitleg en realiseerde zich pas te laat dat de camera erbij stond. "Dus moest ik mijn excuses aanbieden aan Petrović", vertelt Advocaat.

Advocaat merkt dat constant aanwezige camera wel wat met hem doet. "Als ik hem zie staan, denk ik nog wel eens na." De trainer van Feyenoord is overigens niet bang dat het voorval met Petrović van donderdagavond terug te zien is in de documentaire. Lachend: "Dat gaat eruit, geen twijfel mogelijk."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws