Danilo mist zijn Ajax-maatje: 'Laatst wilden we nog barbecuen, was altijd bij hem'

Danilo mist zijn Ajax-maatje: 'Laatst wilden we nog barbecuen, was altijd bij hem'

06-11-2020 21:13
34

Danilo maakt dit seizoen furore bij FC Twente en werd uitgeroepen tot speler van de maand oktober van onder de 21 jaar. De Braziliaan hoopt volgend seizoen de kans te krijgen bij Ajax en mist zijn landgenoten David Neres en Antony.

"Ik mis David Neres, ik was altijd bij hem", begint Danilo in gesprek met FOX Sports. "En ik heb Antony ook leren kennen. Hij is ook een aardige jongen, met een goed hart. Ja, ik mis ze heel erg. Maar we zijn hier voor het werk. Ik ben hier gekomen om meer minuten te maken en te laten zien wie ik ben en wat ik kan."

Ondanks de afstand tussen Enschede en Amsterdam heeft Danilo nog vaak contact met Neres. "Jazeker, ik praat nog veel met David. Laatst wilden we nog barbecuen, omdat ik zei dat ik hem miste. In Amsterdam waren we constant bij elkaar en als ik nu naar Amsterdam ga spreken we vaak met elkaar af."

Danilo droomt ervan om volgend seizoen met drie Brazilianen in de voorhoede van Ajax te spelen: Antony, Neres en hijzelf. "Dat zou wel bijzonder zijn met zijn drieën. Maar ik weet niet wat er gaat gebeuren. Dan zouden we wel wat mooi voetbal kunnen laten zien. Nu moet ik me alleen maar richten op Twente", sluit hij af.