Solskjaer woedend: 'Wie is daar verantwoordelijk voor? We hebben er genoeg van'

Solskjaer woedend: 'Wie is daar verantwoordelijk voor? We hebben er genoeg van'

07-11-2020 16:06
54

Manchester United won zaterdagmiddag met 1-3 op bezoek bij Everton, maar manager Ole Gunnar Solskjaer is na de wedstrijd niet te genieten. De Noor is woedend dat zijn ploeg de vroege wedstrijd op zaterdag moest spelen, nadat het op woensdag nog in Turkije actief was tegen Istanbul Basaksehir.

Solskjaer is ervan overtuigd dat er bij het opstellen van het speelschema van de Premier League geprobeerd is Manchester United tegen te werken. "Het opzetje om ons te laten falen was er weer… Ik heb het al eerder gezegd", vertelt hij na de wedstrijd. "We komen net terug uit Turkije. We spelen een lading wedstrijden dit seizoen, speelden woensdag in Turkije en kwamen donderdag terug. En dan moeten we zaterdag weer de vroege wedstrijd spelen, het is een schande."

Wedden

Meer odds

Ondanks het loodzware schema won United op Goodison Park met 1-3 van Everton. "Ik kan de jongens niet genoeg complimenten geven. We werden hier vandaag naartoe gestuurd om te verliezen. Liverpool en Manchester City speelden ook Champions League-voetbal en worden op zondag ingepland. Wie is daar verantwoordelijk voor? We hebben er genoeg van."

Solskjaer ziet dat zijn spelers geen moment van rust gegund wordt. "We moeten begrijpen hoe de spelers in deze tijden, tijdens de coronacrisis, mentaal worden getroffen. Maar ook fysiek. Plan ons dan in op zondag, er komt een interlandperiode achteraan. Dan is het geen probleem, maar dit is gewoon een grap", sluit de United-manager zijn tirade af.