Buitenspel: Sneijder wordt in de maling genomen op zinkende boot en moet scheppen

Buitenspel: Sneijder wordt in de maling genomen op zinkende boot en moet scheppen

07-11-2020 22:24
36

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Sneijder in de maling genomen
Wesley Sneijder beleefde angstige momenten toen hij op een vissersboot zat en merkte dat die begon te zinken. De recordinternational van Oranje was onderdeel van het programma Wie het laatst lacht.., waarin hij in de maling werd genomen door zanger en vriend Rolf Sanchez. Sneijder zit rustig te vissen als hij merkt dat er water in zijn boot loopt. De gewezen middenvelder begint meteen te scheppen met zijn handen en met een emmer, maar kan niet voorkomen dat de boot zinkt.

Uiteindelijk merkt de voormalig international dat hij in het SBS-programma van Wendy van Dijk zit en dat hij dus in de maling wordt genomen door zijn vriend Sanchez. Sneijder, die een nat pak haalde en naar de kant moest zwemmen, kan lachen om de grap van de zanger. Toch belooft hij lachend dat hij in de toekomst wraak zal nemen.