'Eerste helft was goed, precies zoals Roger Schmidt wil dat PSV speelt'

'Eerste helft was goed, precies zoals Roger Schmidt wil dat PSV speelt'

Gepubliceerd: maandag 9 november 2020 om 10:30ma 09-11-2020 om 10:30

Willy en René van de Kerkhof hebben met tevredenheid gezien hoe PSV zondagavond van Willem II won. De Eindhovenaren speelden in het eerste half uur goed en hadden daar genoeg aan om de drie punten thuis te houden.

De terugkeer van bepalende spelers als Cody Gakpo en Denzel Dumfries doet PSV goed, ziet Willy van de Kerkhof. "De eerste helft was prima en precies zoals de ploeg wil spelen onder Roger Schmidt", zegt hij tegen Omroep Brabant. "Je ziet dat als Pablo Rosario, maar ook Gakpo en Dumfries erbij zijn je een heel ander niveau haalt in wedstrijden en dominant kan spelen. De eerste helft was heel goed."

Na rust zakten de Eindhovenaren ver terug en viel vooral het aanvalsduo Eran Zahavi-Donyell Malen in negatieve zin op. René van de Kerkhof wil er niet te zwaar aan tillen. "Het aanvalsduo moet nog meer een eenheid worden. Malen had zijn dag niet, hij speelde niet af naar spelers die er beter voor stonden. Ook Zahavi was niet groots, maar na die belabberde vertoning van donderdag tegen PAOK was het belangrijk om de punten te pakken. Die zijn binnen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws