'PSV voorkomt transfervrij vertrek van vaste waarde: Teze tekent nieuw contract'

'PSV voorkomt transfervrij vertrek van vaste waarde: Teze tekent nieuw contract'

Gepubliceerd: dinsdag 10 november 2020 om 06:48di 10-11-2020 om 06:48

PSV heeft een belangrijke slag geslagen. Volgens het Eindhovens Dagblad en Voetbal International gaat Jordan Teze zijn aflopende contract verlengen. De 21-jarige verdediger tekent bij tot medio 2024 in het Philips Stadion.

PSV voorkomt daarmee een transfervrij vertrek van de zelfopgeleide Teze. Het is voor de jeugdinternational een beloning voor zijn sterke ontwikkeling. Hij debuteerde in augustus 2018 al in de Eredivisie, maar beleeft dit seizoen zijn echte doorbraak. Onder trainer Roger Schmidt is hij een vaste waarde in het hart van de defensie.

Voor Schmidt en technisch manager John de Jong was het behoud van de talentvolle Teze dan ook het speerpunt in de afgelopen weken. Volgens het ED is het vertrouwen groot in de verdediger, die dit jaar fysiek en mentaal een enorme groeispurt doormaakte.

PSV wil overigens ook het contract van Armando Obispo verlengen. De 21-jarige mandekker staat door een blessure tijdelijk stil in zijn ontwikkeling, maar de Eindhovenaren hebben er nog altijd vertrouwen in dat hij ook nog gaat doorbreken.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Groeit Teze dit seizoen uit tot international?

Ja
59%
Nee
41%
(1384 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws