Als Willems een nieuwe club vindt, wordt het Newcastle of zijn oude club PSV

"Als Willems een nieuwe club vindt, wordt het Newcastle of zijn oude club PSV"

10-11-2020 17:29 Laatste update: 19:58
56

Newcastle United of PSV wordt de volgende club van Jetro Willems, voorspelt Eintracht Frankfurt-watcher Christopher Michel van het Duitse Sport1. Hij denkt dat Willems zijn beste tijd bij Eintracht gehad heeft.

Willems werd door de Duitse club al verhuurd aan Newcastle. Daar heeft hij vrienden gemaakt, maar van een langer verblijf kwam het niet. "In Frankfurt hoopt iedereen dat Willems nog van waarde kan zijn voor Eintracht. De fans zijn in ieder geval enthousiast", zegt Michel tegen The Chronicle. Willems stond de afgelopen tien maanden aan de kant met een zware knieblessure. Hij staat op het punt om zijn rentree te maken. De vraag is of de linksback nog veel speeltijd krijgt.

Michel denkt dat Eintracht Willems wilde verkopen aan Newcastle. "Het was een goede verhuurperiode, tot z'n blessure. Dat was vanzelfsprekend een shock voor Frankfurt. Ze hoopten 10 à 12 miljoen euro voor hem te krijgen, zelf betaalden ze maar vijf miljoen. Het zou een verdubbeling zijn geweest. Zeker in coronatijd had dat Eintracht goed gedaan. Willems raakte zwaargeblesseerd, dus het was niet realistisch dat Newcastle dat bedrag voor hem zou betalen."

Michel verwacht dat Willems in de zomer vertrekt bij Eintracht. Zijn contract loopt dan af. "Tot dusver botert het niet tussen hem en trainer Adi Hutter. Ik heb twijfels of dat wel gaat veranderen. Ik denk dat Willems de club in de winter voor een klein bedrag verlaat, of in de zomer transfervrij vertrekt."

"Als Willems een nieuwe club vindt wordt het Newcastle of zijn oude club PSV", verwacht de clubwatcher. "Hij plaatst regelmatig foto's van zichzelf in Eindhoven, dus ik denk dat Newcastle zijn volgende club wordt. Áls ze hem nog willem. Ik denk dat hij de voorkeur aan Newcastle geeft, maar anders is PSV een volgende logische bestemming."