'Avdijaj terug in de Eredivisie, vleugelaanvaller tekent donderdagavond contract'

'Avdijaj terug in de Eredivisie, vleugelaanvaller tekent donderdagavond contract'

12-11-2020 15:12 Laatste update: 15:19
26

FC Emmen hoopt Donis Avdijaj op korte termijn aan de selectie toe te voegen. De 24-jarige vleugelspeler uit Kosovo is momenteel transfervrij en traint al een tijdje mee met de ploeg van Dick Lukkien.

Volgens Transfermarkt en Voetbal International zijn FC Emmen en Avdijaj het eens geworden over een contract tot het einde van het huidige seizoen, met een optie voor nog een jaar. Verwacht wordt dat beide partijen donderdagavond een handtekening gaan zetten en de samenwerking officieel maken.

Avdijaj, die in Nederland eerder uitkwam voor Roda JC en Willem II, vertrok afgelopen zomer bij het Schotse Heart of Midlothian FC. Wanneer het FC Emmen lukt om tot een akkoord te komen met de transfervrije vleugelspeler, kan Avdijaj op 21 november tegen AZ zijn eerste minuten gaan maken voor de Drenten in de Eredivisie.

De ploeg van Lukkien kan een aanvallende impuls binnen het elftal wel gebruiken. Emmen bezit na acht speelrondes de zeventiende plaats op de ranglijst, wat aan het einde van het seizoen directe degradatie betekent.