'Coronavrij PSV werkt na interlandperiode met voltallige selectie toe naar Twente'

'Coronavrij PSV werkt na interlandperiode met voltallige selectie toe naar Twente'

Gepubliceerd: vrijdag 13 november 2020 om 07:50vr 13-11-2020 om 07:50

PSV heeft donderdag zes spelers die besmet waren met het coronavirus terug op de training verwelkomd. Jorrit Hendrix, Timo Baumgartl, Nick Viergever, Joël Piroe, Maxime Delanghe en Vincent Müller waren weer van de partij.

Het zestal kreeg in de afgelopen weken een positieve test, maar omdat nu ook zij terug zijn beschikt PSV-trainer Roger Schmidt vooralsnog over een bijna voltallige selectie. Mohamed Ihattaren is volgens het Eindhovens Dagblad wel nog steeds ziek en wordt volgende week pas terug verwacht. Het is ook nog even afwachten hoe de Eindhovense internationals terugkeren van de periode met hun nationale ploeg.

Volgende week dinsdag, als alle internationals terug zijn, start Schmidt met de voorbereiding op de uitwedstrijd tegen FC Twente, die voor zondag 22 november op het programma staat. Tot dan krijgen veel talenten de kans om zich te laten zien aan de Duitser. Zo trainen Shurandy Sambo, Fredrik Oppegard, Mathijs Tielemans, Mees Kreekels, Dennis Vos, Mathias Kjölö en Fodé Fofana voorlopig mee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws