'Bijzondere' situatie voor Eriksen: Nee, dit is niet waarvan ik heb gedroomd

'Bijzondere' situatie voor Eriksen: "Nee, dit is niet waarvan ik heb gedroomd"

13-11-2020 12:35
17

Christian Eriksen is blij dat hij als gevolg van de interlandperiode even weg is bij Internazionale. In Italië speelt de Deense spelmaker een bijrol.

Eriksen speelde dit seizoen nog niet één keer een hele wedstrijd voor Inter. Drie keer kreeg hij helemaal geen speelminuten van trainer Antonio Conte, die naar verluidt geen fan is van de 28-jarige Deen. "Nee, dit is niet waarvan ik heb gedroomd", reageert hij tegenover TV2.

Bijna een jaar geleden maakte Eriksen de overstap van Tottenham Hotspur naar Inter. De oud-speler van Ajax is echter niet meer dan een toeschouwer. "Bijzonder", noemt hij het. "De buitenwacht ziet mij graag spelen en natuurlijk zie ik mezelf ook graag spelen, maar de trainer heeft andere ideeën. Dat heb je te respecteren."

De roep om Eriksen klinkt in de tussentijd steeds luider, omdat Inter slecht draait. De laatste vier wedstrijden werden niet gewonnen. Eriksen: "Het gaat niet zo goed met de club, al ging het vorig seizoen natuurlijk beter. Als het team goed draait, respecteer ik volledig dat ik minder speel."