'Eriksen gewisseld na wandeling richting cornervlag: Inter open voor winterexit'

'Eriksen gewisseld na wandeling richting cornervlag: Inter open voor winterexit'

03-11-2020 18:48
64

Christian Eriksen lijkt na twee halve seizoen alweer op weg naar de uitgang bij Internazionale, suggereert La Gazzetta dello Sport. De 28-jarige Deen kwam begin 2020 over van Tottenham Hotspur en heeft zijn draai sindsdien nog niet gevonden in de Serie A.

Trainer Antonio Conte probeerde Eriksen na de zomerstop wat meer vertrouwen te geven, na het moeizame halve seizoen dat hij gedraaid had. De twee zitten echter niet bepaald op dezelfde golflengte, weet La Gazzetta.

De roze sportkrant haalt een moment aan tijdens de thuiswedstrijd tegen Parma van zaterdagavond: de Nerazzurri stonden met 0-1 achter, maar Eriksen liep op zijn dooie akkertje naar de hoek van het veld om een corner te nemen, tot grote ergernis van Conte. Niet lang daarna werd de Deen gewisseld.

Internazionale lijkt dan ook open te staan voor een vertrek van de Deen tijdens de aankomende transferwinter. De oud-Ajacied staat nog tot 2024 onder contract in Milaan. Of Inter hem definitief wil laten gaan of liever inzet op een huurtransfer, moet nog afgewacht worden.