'Ronaldo gelinkt aan vertrek bij Juventus: senationele terugkeer onmogelijk'

'Ronaldo gelinkt aan vertrek bij Juventus: senationele terugkeer onmogelijk'

Gepubliceerd: zaterdag 14 november 2020 om 11:20za 14-11-2020 om 11:20

Manchester United heeft geen plannen om Cristiano Ronaldo terug te halen naar Old Trafford, zo meldt Manchester Evening News. The Red Devils werden door verschillende Portugese en Engelse media gelinkt aan een sensationele terugkeer van de Portugees, die in 2009 naar Real Madrid vertrok.

Ronaldo's toekomst bij Juventus is volgens sommige media ongewis. Juve zou aan het einde van het seizoen willen proberen om te snijden in zijn salarishuishouding, om de financiële verliezen van de coronavirus-pandemie te verlichten. Aangezien hij veruit de grootste verdiener bij de club is, lijkt het logisch dat Ronaldo mag vertrekken. De Portugese vedette staat nog wel tot de zomer van 2022 onder contract bij de Italianen.

Een terugkeer naar Manchester United zit er echter niet in voor Ronaldo: bronnen binnen Old Trafford hebben het wilde gerucht weggelachen, meent MEN. The Mancunians zouden niet alleen aan zijn hoge looneisen moeten voldoen, maar ook een transfersom betalen om de superster los te weken: dit zou een deal hoogst onwaarschijnlijk maken. De huidige nummer 14 van de Premier League kreeg het afgelopen zomer al niet voor elkaar om Jadon Sancho los te weken van Borussia Dortmund.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws