Cynische Mourinho gaat los na coronanieuws: 'Een fantastische voetbalweek'

Cynische Mourinho gaat los na coronanieuws: 'Een fantastische voetbalweek'

Gepubliceerd: maandag 16 november 2020 om 19:06ma 16-11-2020 om 19:06

José Mourinho heeft op zijn Instagram-pagina gepikeerd gereageerd op een aantal blessuregevallen bij Tottenham Hotspur. Maandag werd bekend dat Matt Doherty het coronavirus heeft opgelopen bij het nationale elftal van Ierland.

Mourinho is geen groot fan van de vele interlandperiodes dit seizoen. Naast het drukke schema bij de club moeten de spelers ook regelmatig op pad met het nationale elftal. De nationale bond van Ierland maakte maandagmiddag bekend dat Doherty en James McClean positief zijn getest na de wedstrijd tegen Wales. In totaal stonden er vier Spurs-spelers op het veld bij dat duel.

Eerder kreeg de Spurs-manager al slecht nieuws uit Zuid-Korea. Binnen de selectie van het land is er een corona-uitbraak geweest en drie spelers zijn besmet. De gehele selectie zit in quarantaine, dus ook Heung-min Son. De 'bubbel' bij Zuid-Korea was naar verluidt niet waterdicht. Een hardloper kon tijdens de training ongestoord rondjes rennen om het veld.

'Een fantistische voetbalweek', begint Mourinho op Instagram. 'Geweldige emoties bij de interlands, mooie oefenduels in totale veiligheid. Coronaresultaten ná gespeelde wedstrijden, vreemdelingen die op het veld rennen tijdens de trainingen en nog veel meer. Na een nieuwe training nog met zes spelers, nu is het tijd om aan mezelf te werken', is Mourinho zeer cynisch.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jose Mourinho (@josemourinho)

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws