Witte rook uit Rotterdam: Bannis zet handtekening onder nieuw Feyenoord-contract

Witte rook uit Rotterdam: Bannis zet handtekening onder nieuw Feyenoord-contract

17-11-2020 19:22 Laatste update: 19:31
60

Het is officieel: Naoufal Bannis heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Feyenoord. Er was al een mondeling akkoord gesloten tussen beide partijen, maar nu staat er daadwerkelijk een handtekening onder het nieuwe contract.

Dat meldt Feyenoord via officiële kanalen. De aanvaller staat tot medio 2023 onder contract in De Kuip en is blij met de nieuwe deal. "Ik ben altijd in mezelf blijven geloven", vertelt hij in een eerste reactie. "Voetbal is niet alleen maar negentig minuten schitteren op het veld. Het is keihard werken, mentaal weerbaar zijn en je rug rechten als het even tegenzit. Ik ben blij dat mijn geduld en doorzettingsvermogen beloond worden. Bij Feyenoord slagen is altijd mijn droom geweest."

Technisch directeur Frank Arnesen is blij dat de deal rond is. "Hij is natuurlijk voor de leeuwen geworpen als jonge jongen. Maar het getuigt van karakter en doorzettingsvermogen dat hij zich opnieuw heeft teruggeknokt naar het eerste elftal. Hij is hard geweest voor zichzelf, heeft honderd procent gegeven en is nu terug bij Feyenoord 1 met een hoop extra ervaring en bagage."

Bannis was tijdens de Eredivisie-wedstrijd tegen FC Emmen meteen belangrijk voor Feyenoord door in de blessuretijd de winnende treffer te maken. "Een mooi moment", zo geeft hij zelf aan. "Hopelijk lukt het me om vaker belangrijk te zijn voor Feyenoord dit seizoen. Het is vooral zaak om mezelf elke dag weer positief te laten gelden. Ik heb nu een plek in de A-selectie, die moet ik vast zien te houden."