Neuer zet deur open voor afgeserveerd Mannschaft-drietal: 'Ze kunnen ons helpen'

Neuer zet deur open voor afgeserveerd Mannschaft-drietal: 'Ze kunnen ons helpen'

18-11-2020 19:58
16

Manuel Neuer heeft zich na de historische 6-0 nederlaag bij Spanje uitgelaten over ploeggenoten Jérôme Boateng en Thomas Müller en ex-ploeggenoot Mats Hummels. De drie dertigers werden eind 2018 bedankt voor bewezen diensten door bondscoach Joachim Löw.

Boateng, Müller en Hummels werden in 2014 wereldkampioen met Die Mannschaft, maar zijn de afgelopen twee jaar niet opgeroepen door Löw. Doelman Neuer zou er echter geen bezwaar tegen hebben als de oudgedienden terug zouden keren in de nationale ploeg. "Ik wil niet één van deze spelers uitlichten, maar ze kunnen ons allemaal helpen. Dat hebben ze vaak genoeg bewezen in het verleden", verklaarde hij na het historische pak slaag in Sevilla tegenover BILD.

Neuer besefte echter dat hij niet degene is die hierover kan oordelen. "Het onderwerp is de afgelopen tijd natuurlijk al vaker besproken. Het enige wat wij kunnen doen, is de ontwikkelingen afwachten. Uiteindelijk is het aan de bondscoach en aan de vertegenwoordigers van de bond om hierover te beslissen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie