Les van Mourinho aan Bergwijn maakt Kane laaiend enthousiast: 'Hij is geweldig'

Les van Mourinho aan Bergwijn maakt Kane laaiend enthousiast: 'Hij is geweldig'

Gepubliceerd: donderdag 19 november 2020 om 16:55do 19-11-2020 om 16:55

Laatste update: donderdag 19 november 2020 om 16:56do 19-11-2020 om 16:56

Harry Kane is laaiend enthousiast over zijn samenwerking met Tottenham Hotspur-manager José Mourinho. Ruim een jaar geleden werd de 57-jarige Portugees aangesteld in Noord-Londen.

"Het was alleen al geweldig om met hem op het trainingsveld te staan", vertelt Kane tegen persbureau PA. "Gewoon leren en zien hoe hij dingen aanpakt, zien hoe hij omgaat met verschillende situaties en problemen. Geweldig om te leren."

Kane stelt ook dat Mourinho hem helpt om het beste uit zichzelf te halen. "Hij zag snel dat ik me graag laat zakken, dus hij maakte de anderen, zoals Sonny (Heung-Min Son, red) , Stevie (Bergwijn, red), Gareth Bale, Erik Lamela, Lucas (Moura, red), duidelijk dat zij dan meteen de diepte moeten zoeken."

Kane vindt dat Mourinho voortreffelijk werk levert bij Tottenham. "Hij is geweldig geweest", aldus de topspits, die na acht wedstrijden met Spurs de tweede plek in de Premier League. Koploper Leicester heeft één punt meer. Aanstaande zaterdag staat in eigen huis de topper tegen Manchester City op de rol.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws