Maletic reageert op 'transferappjes' aan Mauro Júnior: 'Was het niet eens met PSV'

Maletic reageert op 'transferappjes' aan Mauro Júnior: 'Was het niet eens met PSV'

Gepubliceerd: donderdag 19 november 2020 om 23:15do 19-11-2020 om 23:15

Laatste update: donderdag 19 november 2020 om 23:17do 19-11-2020 om 23:17

Stefan Maletic werd afgelopen voorjaar ontslagen door PSV, nadat hij Mauro Júnior had aangeboden bij een managementbureau. Maletic, op dit moment assistent-trainer van Rogier Meijer (foto) bij NEC, is blij dat er eindelijk een punt staat achter het voorval. 

Maletic spande een procedure aan bij het College van Arbiters van de KNVB en werd in het gelijk gesteld. PSV moest hem een bedrag van 20.000 euro betalen. "Het is nooit leuk een geschil te hebben met een club, maar ik was het niet eens met de beslissing van PSV. Ik vond dat er rechtvaardigheid moest komen", vertelt Maletic in gesprek met De Gelderlander. "Ik ben blij dat de kwestie met deze uitspraak verleden tijd is."

NEC was op de hoogte van het conflict tussen Maletic en PSV, toen de trainer werd aangesteld als assistent van hoofdcoach Meijer. "Daar hebben we toen samen over gesproken", vertelt Meijer daarover. "Dit is een zaak tussen hem en PSV en daar staat NEC buiten. Wel hebben we samen gekeken hoe hij zo'n situatie in de toekomst beter zou kunnen oplossen. Dan leer je ervan. Wij zijn beiden jonge trainers en die maken best wel eens een foutje."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws