'PSV is clubs te snel af en bezegelt aangekondigde contractverlenging vrijdag'

'PSV is clubs te snel af en bezegelt aangekondigde contractverlenging vrijdag'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 06:44vr 20-11-2020 om 06:44

De doorgebroken Jordan Teze gaat vrijdag bijtekenen bij PSV. In het Philips Stadion ligt een contract tot medio 2024 klaar, meldt het Eindhovens Dagblad.

Teze (21) lag nog tot het einde van dit seizoen vast en tekent voor drie jaar bij. PSV maakt de contractverlenging waarschijnlijk vrijdag bekend. Een verrassing is het niet: Teze bevestigde eerder deze week al aan VoetbalPrimeur dat hij eruit is met PSV.

"Ja, het is al helemaal rond", liet Teze weten. "Als ik terugkom (van Jong Oranje, red.) kijken we naar een moment om te tekenen. PSV is gewoon mijn tweede huis, ik ben er blij mee."

De gesprekken tussen PSV, Teze en zijn zaakwaarnemer Ali Dursun verliepen volgens het Eindhovens Dagblad 'in goede sfeer en werden snel afgerond'. Na de eerste maanden van het seizoen, waarin de verdediger een basisplaats had, was er 'veel externe belangstelling'.

Teze loopt al sinds 2007 rond op De Herdgang. Hij was vorig seizoen stand-in van rechtsback Denzel Dumfries, maar is na de komst van trainer Roger Schmidt doorgebroken als centrale verdediger naast Olivier Boscagli.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws