Koeman is er klaar mee: 'Ik begrijp wel dat Messi pissig was, het is respectloos'

Koeman is er klaar mee: 'Ik begrijp wel dat Messi pissig was, het is respectloos'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 14:42vr 20-11-2020 om 14:42

Laatste update: vrijdag 20 november 2020 om 14:53vr 20-11-2020 om 14:53

Ronald Koeman neemt het op voor Lionel Messi. De Argentijnse vedette van FC Barcelona raakte deze week geïrriteerd toen hij na een lange vlucht vragen moest beantwoorden over zijn relatie van ploeggenoot Antoine Griezmann.

Messi landde woensdag op het vliegveld van Barcelona en werd meteen geconfronteerd met uitspraken van Eric Olhats. De voormalige zaakwaarnemer van Griezmann zei dat 'koning en keizer' Messi de komst van Griezmann nooit heeft geaccepteerd. Toen Spaanse journalisten hem daar naar vroegen, antwoordde Messi geprikkeld: "Ik word er moe van dat ik verantwoordelijk word gehouden voor alle problemen bij de club."

"Ik kan wel begrijpen dat Leo pissig was", reageert Koeman vrijdag op de persconferentie voor de Spaanse topper tegen Atlético Madrid. 'Het is respectloos om hem na zo'n lange reis naar Antoine te vragen. Het is jullie job (knikt naar journalisten, red.) om onrust te stoken, maar in de kleedkamer heb ik geen slechte relatie gezien tussen die twee."

Koeman trekt zich ook niets aan van de uitspraken van Olhats. "Degene die iets heeft gezegd, heeft Griezmann volgens mij al drie jaar niet meer als cliënt gehad, dus dat is complete onzin." Toen ook de tweede en derde vraag op de persconferentie over Messi ging, was Koeman er klaar mee. "Ik ga hier niks meer over zeggen. Nee, ik beantwoord geen vragen meer over dit onderwerp."

Messi beschikt over een aflopend contract in Barcelona. Of hij blijft, is een groot vraagteken. Koeman wacht het af. "Wat ik tegen hem zou zeggen? Ik vind dat hij hier moet blijven, maar ik ben niet degene die hem moet overtuigen. Niemand weet wat de toekomst gaat brengen. Het is ongelooflijk wat hij voor deze club heeft gedaan."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws