PSV maakt Schmidt blij met contractverlenging: 'Hij heeft het verdiend'

PSV maakt Schmidt blij met contractverlenging: 'Hij heeft het verdiend'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 14:57vr 20-11-2020 om 14:57

Jordan Teze gaat een nieuw contract ondertekenen bij PSV, tot tevredenheid van Roger Schmidt. De Duitser vindt dat de 21-jarige verdediger het heeft verdiend.

Teze gaat - waarschijnlijk vrijdag - zijn aflopende contract verlengen tot medio 2024. "Hij heeft zijn nieuwe contract verdiend, als hij het heeft getekend", wordt Schmidt geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Het is positief voor de club dat een jonge en getalenteerde speler langer aan PSV verbonden is. Ook voor hem is dat zinvol, omdat hij zich hier verder kan ontwikkelen."

Teze beleeft dit seizoen zijn doorbraak, nadat hij in de voorbereiding zijn kans greep als centrale verdediger. "Jordan maakt sindsdien een goede ontwikkeling door en maakt sprongen op een positie die voor hem de laatste jaren ongewoon was. Hij kan actief en vooruit verdedigen en ik zie hem echt als een moderne verdediger. In elke wedstrijd leert hij. Ik geloof dat het als geheel voor hem heel goed is gelopen hier, vanaf de opleiding. Ik denk dat het geen toeval is dat hij zoveel heeft gespeeld in dit seizoen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws