Breaking news

'Unnerstall op weg naar FC Twente: PSV-doelman moet Drommel opvolgen'

Advocaat geheimzinnig over Haps: 'Dat heeft met een nieuwe wet te maken'

Advocaat geheimzinnig over Haps: 'Dat heeft met een nieuwe wet te maken'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 15:23vr 20-11-2020 om 15:23

Laatste update: zaterdag 21 november 2020 om 10:46za 21-11-2020 om 10:46

Dick Advocaat wil weinig prijsgeven over de kwetsuur die Ridgeciano Haps heeft. De linksback kan de komende weken niet meedoen bij Feyenoord en de oefenmeester van de Rotterdammers geeft geen duidelijkheid over het hoe en waarom.

Tijdens de persconferentie van Advocaat, waarin voorbeschouwd werd op de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard, waren er veel vragen over de status van Haps. "Daar kan ik niks over zeggen", klonk het. "Dat heeft te maken met een nieuwe wet waarbij je dat soort privézaken niet kan vertellen. Meer uitleg hoef ik er dus ook niet over te geven."

Ook over de duur en het type blessure van zijn verdediger wilde Advocaat niks kwijt. "Natuurlijk verwacht ik hem wel weer een keer terug, maar we weten nog niet precies wanneer. Dat weten we met blessures nooit. Het is moeilijk aan te geven met sommige blessures en ziektes."

Het journaille was ook benieuwd naar de mening van De Kleine Generaal over Mark Diemers. De middenvelder krijgt zo nu en dan kritiek. "Hij doet het naar omstandigheden goed. We moeten niet vergeten dat hij twee jaar onderin heeft gespeeld bij Fortuna en nu moet hij het iedere week laten zien. Hij kan nog beter, maar hij heeft het redelijk ingevuld."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws