Open sollicitatie bij Fortuna Sittard: 'Cursus niet voor lol, ik weet wat ik kan'

Open sollicitatie bij Fortuna Sittard: 'Cursus niet voor lol, ik weet wat ik kan'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 20:12vr 20-11-2020 om 20:12

Als het aan Sjors Ultee ligt hoeft Fortuna Sittard niet ver te kijken in de zoektocht naar een nieuwe trainer. De 33-jarige technisch manager van de Limburgers wil het stokje overnemen van de ontslagen Kevin Hofland.

Ultee was vorig seizoen al hoofdtrainer van Fortuna, maar maakte daarna plaats voor Hofland. Nu neemt hij weer tijdelijk de honneurs waar, al is zijn ambitie duidelijk over de openstaande vacature bij Fortuna. "Ik heb de cursus destijds niet voor de lol gedaan en weet wat ik kan," zo zegt hij tegen L1. "Als ik vond dat ik niet goed genoeg was, was ik er ook niet aan begonnen."

"Maar uiteindelijk moet die keuze door anderen gemaakt worden", doelt Ultee op eigenaar Isitan Gün, die aan de touwtjes trekt bij de club. "Ik kan alleen maar elke dag goed werk leveren en dan zien we hoe het loopt." Hij zit komend weekeinde in ieder geval op de bank in het Eredivisie-duel met Feyenoord en een week later wellicht ook tegen Vitesse.

Gün wil het liefst een grote naam als trainer aan Fortuna verbinden, weet de omroep. Vooralsnog is er geen geschikte kandidaat gevonden, of waren beoogde kandidaten niet geïnteresseerd.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws