Van Hanegem: 'Gek dat hij nooit in beeld was om Feyenoord-trainer te worden'

Van Hanegem: 'Gek dat hij nooit in beeld was om Feyenoord-trainer te worden'

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 10:32za 21-11-2020 om 10:32

Willem van Hanegem vindt dat Henk Fraser de logische opvolger van Dick Advocaat als trainer bij Feyenoord is. De Kromme stelt dat het vreemd is dat de huidige oefenmeester van Sparta nog nooit in beeld is geweest.

Advocaat is vooralsnog aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord bezig en dus rijst de vraag wie hem moet opvolgen. "Henk Fraser", zegt Van Hanegem resoluut in een groot interview met RTV Rijnmond. "Ik vind het gek dat Henk in al die jaren nooit in the picture kwam. Maar als ik een naam aandraag kiest Feyenoord die meestal niet, dus daarom zeg ik niet dat Fraser het moet worden. Maar ik hoop het wel."

Ook draagt de gewezen middenvelder een opvallende naam aan. "Mark van Bommel zou ook bij de club passen. Hij was een vervelende kleregozert om tegen te spelen. Al heeft hij eigenlijk met die selectie van PSV destijds het kampioenschap vergooid. In de eerste seizoenshelft speelden ze goed en toen ze dachten dat ze kampioen konden worden, werd het opeens heel voorzichtig. Dat heeft ze de titel gekost en dat heb ik ook wel een keer tegen hem gezegd."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wie moet Dick Advocaat opvolgen na dit seizoen?

Henk Fraser
57%
Mark van Bommel
15%
Dick moet nóg een jaar door!
16%
Iemand anders, namelijk..
12%
(1931 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws