Van Hanegem steunt teleurstellende Feyenoord-aankoop: 'Geloof nog altijd in hem'

Van Hanegem steunt teleurstellende Feyenoord-aankoop: 'Geloof nog altijd in hem'

Gepubliceerd: vrijdag 20 november 2020 om 18:48vr 20-11-2020 om 18:48

Willem van Hanegem denkt dat er nog steeds een mooie toekomst lonkt voor Bryan Linssen bij Feyenoord, maar had meer verwacht van Mark Diemers. Dat Nicolai Jörgensen aankomend weekend weer eens in de basis begint, noemt De Kromme 'groot nieuws'.

"Je kan niet zeggen dat hij niet werkt", vertelt Van Hanegem bij FC Rijnmond over Linssen. "Hij werkt z'n eigen de kolere, dus het is te hopen dat hij daar overheen komt." Een aantal Feyenoord-fans stelt dat Linssen last heeft van Kuipvrees. Daar wil Van Hanegem niets van weten. "Kom niet aanzetten met dat geklets over Kuipvrees, dat bestaat niet. Hoe kan je nou Kuipvrees hebben? Het is het mooiste stadion wat er is en daar mag je in spelen. Ik geloof nog altijd in Linssen."

Van de andere aanwinst, Mark Diemers, is De Kromme nog niet helemaal overtuigd. De van Fortuna Sittard overgekomen middenvelder moet volgens Van Hanegem sneller handelen als hij aan de bal is. "Die valt me niet mee... Hij moet wat sneller om zich heen kijken. Iedere keer als hij een duel aangaat, verliest hij er negen van de tien. Dat is veel voor een middenvelder."

Jörgensen
Dat Nicolai Jörgensen tegen Fortuna weer eens in de basis start, zorgt voor verbazing bij Van Hanegem. "Dat is groot nieuws, gek toch? In de periode dat ze kampioen werden, had hij twee hele goede jaren. Toen had hij nooit ergens last van. Het is gezanik geweest of hij naar Newcastle United zou gaan of niet. Toen was hij ineens veel geblesseerd. Dat komt gewoon omdat hij teleurgesteld was dat hij niet naar Engeland kon."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws