Manchester United kan eindelijk eerste Premier League-zege op Old Trafford vieren

Manchester United kan eindelijk eerste Premier League-zege op Old Trafford vieren

Gepubliceerd: zaterdag 21 november 2020 om 22:52za 21-11-2020 om 22:52

Laatste update: zaterdag 21 november 2020 om 22:55za 21-11-2020 om 22:55

Manchester United heeft met de nodige moeite zijn eerste thuiszege van het Premier League-seizoen geboekt. Dankzij een rake penalty van Bruno Fernandes werd er met 1-0 gewonnen van promovendus West Bromwich Albion. Donny van de Beek viel tien minuten voor tijd in bij The Mancunians.

In de eerste helft kreeg Anthony Martial de beste kansen namens de thuisploeg en rook Karlan Grant aan de 0-1. Direct na rust ging het los en werd de hoofdrol gegrepen door de arbitrage en de VAR. Conor Gallagher kreeg een strafschop mee, die na een second opinion echter in werd getrokken.

Niet lang daarna ging de bal aan de andere kant op de stip. Sam Johnstone stopte de inzet van specialist Bruno Fernandes, maar kwam te ver van zijn lijn af. De Portugees mocht nog eens aanleggen en had nu wél succes: 1-0. Die stand bleef ook na de entree van Van de Beek op de borden, hoewel The Baggies nog het aluminium raakten.

Manchester United komt na de langverwachte thuiszege op dertien punten en maakt een sprong naar het linkerrijtje. Het verschil met koploper Tottenham Hotspur is zeven punten, mét nog een wedstrijd tegoed.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws