'We hadden het al verwacht, het wordt een mooie uitdaging voor ons, Ajax-uit'

'We hadden het al verwacht, het wordt een mooie uitdaging voor ons, Ajax-uit'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 07:47zo 22-11-2020 om 07:47

Simon Gustafson lijkt niet al te blij met de loting van de KNVB Beker. FC Utrecht werd gekoppeld aan Ajax in de volgende ronde van het bekertoernooi, hetgeen de Utrecht-middenvelder wel verwacht had. 

"Ja, ik heb het gehoord", begint Gustafson na de wedstrijd tegen PEC Zwolle voor de camera van FOX Sports. "We hadden het al verwacht, het wordt een mooie uitdaging voor ons, Ajax-uit", lacht de middenvelder.

Utrecht kwam zaterdagavond niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij PEC. Gustafson ziet dat het beter moet bij de club uit de Domstad. "We kwamen hier om drie punten te pakken, maar we pakken er maar één. Dat is een teleurstelling. We hadden wel een aantal momenten, maar we kunnen veel meer brengen."

Gustafson speelde de laatste fase van de wedstrijd als controlerende middenvelder, vanaf de 'nummer 6-positie'. De Zweed denkt dat die rol wel bij hem past. "Op een bepaalde manier wel ja", geeft hij aan. "Het heeft zijn voor- en nadelen. Het is makkelijker om aan de bal te komen, maar je staat ook verder van de goal af wanneer je hem krijgt", sluit hij af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws