Beugelsdijk treurt mee met ADO: 'Ik vind het altijd triest, het is zielig'

Beugelsdijk treurt mee met ADO: 'Ik vind het altijd triest, het is zielig'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 08:57zo 22-11-2020 om 08:57

Tom Beugelsdijk maakte afgelopen tranferperiode de overstap van ADO Den Haag naar Sparta Rotterdam en ziet dat het allesbehalve goed gaat bij zijn oude club. Zondagmiddag staan de twee ploegen tegenover elkaar.

"Ik vind het altijd triest als een trainer wordt ontslagen. Het is zielig voor Rankovic", vertelt Beugelsdijk in gesprek met de NOS. "Nu is er een nieuwe trainer. Op de punten tegen ons na, gun ik ADO het allerbeste. En ik hoop dat ze in de Eredivisie blijven. Dat is voor ADO het belangrijkste."

Beugelsdijk belandde van het rumoerige ADO bij het rustige Sparta. De verdediger geeft aan dat het een groot verschil is. "Sparta is een heel rustige club, een heel warme club. Het voelt gewoon heel fijn. Hier blijft alles binnenskamers, als er überhaupt al iets gebeurt. Dat was bij ADO iets anders, ja."

De tweede wedstrijd tussen Sparta en ADO staat gepland in januari volgend jaar. Beugelsdijk hoopt dat er dan supporters bij kunnen zijn in Den Haag. Hij verwacht niet dat hij slechte reacties gaat krijgen van de ADO-fans. "Hopelijk laat corona het toe om daar dan mensen binnen te laten, zodat we voor een vol stadion kunnen spelen. Ik ben sowieso niet snel bang. En ik weet zeker dat de fans mij nog steeds waarderen, zoals ik hen ook waardeer. Dat zal altijd zo blijven."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws