Spaanse media dromen al van landstitel Atlético: 'Niet te stoppen'

Spaanse media dromen al van landstitel Atlético: 'Niet te stoppen'

22-11-2020 11:58
11

Na de 1-0 overwinning in de topper tegen FC Barcelona, gaat Atlético Madrid aan kop in de Primera División. Spaanse media roepen Los Rojiblancos prompt uit tot titelfavoriet, maar daar wil trainer Diego Simeone niets van weten.

Atlético heeft nu negen punten meer dan het Barça van Ronald Koeman. Bovendien is de ploeg van Simeone nog ongeslagen en kreeg het pas twee goals tegen in La Liga. 'Niet te stoppen', stelt AS. 'Atlético boekte een essentiële zege met het oog op het kampioenschap. De ploeg is een zeer serieuze titelkandidaat en heeft alle reden om te dromen van de eerste titel sinds 2014.' Ook Marca roept op de voorpagina dat het kampioenschap lonkt voor de Madrilenen.

Simeone trapt desondanks op de rem. "Dit is een goede groep. Dat zeg ik nu al een tijdje. Het geeft ons hoop dat onze ideeën zo goed worden uitgevoerd. Maar in voetbal moet je van wedstrijd tot wedstrijd leven", zegt hij tegen Marca. Voorzitter Enrique Cerezo durft wel te dromen. "Wij horen bij de titelkandidaten. We zijn geweldig aan het seizoen begonnen. We spelen goed en scoren makkelijk. In het voetbal kan alles gebeuren..."