Ten Hag komt met blessure-update: 'Woensdag wordt een race tegen de klok'

Ten Hag komt met blessure-update: 'Woensdag wordt een race tegen de klok'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 12:45zo 22-11-2020 om 12:45

Het is nog de vraag of Ajax woensdag in het Champions League-duel met FC Midtjylland weer kan beschikken over Antony. De Braziliaanse aanvaller moet het treffen met Heracles Almelo in de Eredivisie al aan zich voorbij laten gaan.

Antony miste vrijdag de afsluitende training en is er daardoor niet bij tegen de Heraclieden. Hij wordt vervangen door landgenoot David Neres. "De status is dat hij op het veld staat", reageert trainer Erik ten Hag bij FOX Sports. "Hij is weer begonnen met de teamtraining, maar hij is nog niet volledig aangesloten. Woensdag wordt een race tegen de klok. Maar het is niet uitgesloten."

De vleugelaanvaller viel tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Atalanta Bergamo uit met een op het eerste oog ernstige blessure, werd van het veld gedragen op een brancard, maar de schade viel uiteindelijk enigszins mee. Hij meldde zich eerder al af voor het olympisch elftal van Brazilië. In de Eredivisie was Antony dit seizoen goed voor vier goals en twee assists.

Overigens kreeg Ajax tegen Heracles nog een vroege tegenslag te verwerken. Davy Klaassen moest zich al snel laten vervangen door Jurgen Ekkelenkamp.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws