De club heeft me vorige week gezegd: succes in je eentje, je hoort nog van ons

"De club heeft me vorige week gezegd: succes in je eentje, je hoort nog van ons"

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 15:08zo 22-11-2020 om 15:08

Sjors Ultee heeft voor in ieder geval één wedstrijd zijn rentree gemaakt als hoofdtrainer van Fortuna Sittard. De 33-jarige Utrechter maakte in de zomer plaats voor Kevin Hofland en ging verder als assistent: na het ontslag van Hofland nam Ultee als interim-trainer het roer weer over.

Zondagmiddag is hij de eindverantwoordelijke tegen Feyenoord: verder wil men nog niet kijken in Sittard. "De club heeft me vorige week gezegd: succes in je eentje, je hoort nog van ons", aldus Ultee in gesprek met FOX Sports. "Toen heb ik ook gezegd: in mijn eentje is het heel druk, laat me lekker met rust, met de ploeg samen toewerken naar Feyenoord. En dan gaan we daarna wel praten over hoe het verder gaat."

De interim-trainer zou echter graag aanblijven. "Nu het eenmaal zover gekomen is, wil ik ook graag blijven. Nu doe ik wat ik leuk vind en waar ik ook goed in ben." Of het ook zover zal komen, is dus nog maar de vraag. "Je weet hoe dat gaat met internet en social media: je hoort allemaal namen. We hebben geprobeerd om ons alleen te richten op de trainingen en de wedstrijd. Dat is volgens mij wel aardig gelukt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat zou jij Fortuna aanraden?

(325 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws