Sparta 'had rekeningen openstaan' tegen ADO: 'Heel veel respect voor Rankovic'

Sparta 'had rekeningen openstaan' tegen ADO: 'Heel veel respect voor Rankovic'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 16:34zo 22-11-2020 om 16:34

Sparta-aanvoerder Adil Auassar was extra gebrand op een goed resultaat tegen ADO Den Haag, liet hij weten aan FOX Sports. Dat resultaat kwam er ook: liefst 6-0 werd het zondagmiddag op Het Kasteel.

De vorige ontmoeting met ADO en het ontslag van trainer Aleksandar Rankovic – vorig seizoen nog assistent bij Sparta – zaten nog vers in het geheugen bij Auassar. "Ik denk dat er nog aardig wat rekeningen openstonden vandaag. Je bent uit de beker geknikkerd, op een lullige manier (een rake kopbal van keeper Luuk Koopmans en een verloren penaltyreeks, red.). Onze assistent-trainer is eruit geknikkerd, voor wie wij heel veel respect hebben. Dus we hadden wel wat openstaan vandaag."

Sparta hield dan ook huis op het eigen Kasteel, waar stil werd gestaan bij het overlijden van clubicoon Pim Doesburg. "Het was een mooie middag voor iedereen. Ik heb echt genoten van ons team. Ik denk dat wij de wedstrijd in handen hebben genomen. We kwamen in de eerste helft niet zo snel tot scoren, maar daarna hebben we het goed en volwassen uitgespeeld."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws