Berghuis: 'Gewoon een hele leuke gozer, fantastische aankoop van Feyenoord'

Berghuis: 'Gewoon een hele leuke gozer, fantastische aankoop van Feyenoord'

Gepubliceerd: zondag 22 november 2020 om 16:59zo 22-11-2020 om 16:59

Steven Berghuis heeft genoten van de treffer van Marcos Senesi tegen Fortuna Sittard. De Argentijnse verdediger zette Feyenoord op gelijke hoogte met een prachtige pegel van afstand, die strak in de kruising vloog.

Berghuis zag dat Feyenoord het moeilijk had in de openingsfase van de wedstrijd. "We moesten lijden, ervoor gaan. Strijden voor elkaar met een man minder", doelt de aanvoerder in gesprek met FOX Sports op de rode kaart van Orkun Kökcü. "De fantastische goal van Marcos brengt ons helemaal terug in de wedstrijd natuurlijk."

Senesi maakte dit seizoen al eerder een prachtig doelpunt. Tegen ADO Den Haag was hij trefzeker met een omhaal. "Hij kan wel aardig ballen hoor", lacht Berghuis. "Dat is ook wat je nodig hebt op zo'n moment, het kantelt de hele wedstrijd. En daar ben je ook gewoon voetballer voor, voor zulke momenten. Ik zeg altijd voor de grap dat ik mijn rugnummer aan hem wil geven, omdat hij zulke geweldige goals maakt. Dan blijft hij altijd bescheiden: nee, nee, die is voor jou. Het is gewoon een hele leuke gozer voor ons, een fantastische aankoop van Feyenoord."

Door de overwinning blijft Feyenoord ongeslagen in de Eredivisie. De ploeg van trainer Dick Advocaat staat op de derde plaats.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws