Ajax en PSV melden zich in Zweden: 'De interesse is enorm, Anel heeft alles'

Ajax en PSV melden zich in Zweden: 'De interesse is enorm, Anel heeft alles'

Gepubliceerd: maandag 23 november 2020 om 13:14ma 23-11-2020 om 13:14

Ajax en PSV worden gelinkt aan Anel Ahmedhodzic. De 21-jarige verdediger maakte afgelopen seizoen veel indruk bij zijn Zweedse club Malmö FF en heeft zich volgens zijn zaakwaarnemer Markus Rosenberg in de kijker gespeeld.

Ahmedhodzic is een centrale verdediger, die in 2020 zijn grote doorbraak beleefde in Zweden. Ook AC Milan en Chelsea zouden in de markt zijn. Een langer verblijf bij Malmö is hoe dan ook niet uitgesloten, benadrukt Rosenberg. De 1,95 meter lange international van Bosnië-Herzegovina ligt nog ruim twee jaar vast.

"De interesse is enorm", bevestigt Rosenberg, oud-speler van Ajax en nu zaakwaarnemer, tegen de Zweedse krant Sydsvenskan. "Het gaat bijna dagelijks over Anel. Het zijn niet altijd clubs die bellen, maar het kunnen ook agenten zijn of mensen met connecties bij clubs."

"Anel heeft alles", vervolgt Rosenberg. "Natuurlijk kan hij nog veel leren, maar als je kijkt naar de kwaliteiten die belangrijk zijn - leeftijd, lengte, lichaamsbouw, techniek en inzicht - dan heeft hij het allemaal."

Ook bij het Zweedse Sport1 reageert Rosenberg: "Anel moet naar een club gaan waar hij volledig tot bloei kan komen, ergens waar hij niet op de bank terechtkomt. Alle clubs met interesse volgen Anel al een tijdje en weten dus wat ze in huis kunnen halen. In de winterstop gaan we luisteren naar de verschillende aanbiedingen die we binnenkrijgen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws