Update: Veronica Inside meldt negatieve coronatest voor Boskamp

Update: Veronica Inside meldt negatieve coronatest voor Boskamp

23-11-2020 22:32 Laatste update: 24-11-2020 18:48
111

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp maken zich serieus zorgen over de gezondheid van tafelgast Jan Boskamp, die maandagavond voor de tweede keer op rij verstek moest laten gaan. Boskamp heeft hoge koorts en heeft een coronatest af laten nemen.

Afgelopen vrijdag nam Hans Kraay jr. de plek van Boskamp aan de Veronica Inside-tafel in, maandag deed Wim Kieft dat. "Hij is er vandaag helaas niet bij", vertelt Genee aan het begin van het programma. "Maar daar maken we geen grappen over", valt Derksen de presentator bij. "We hopen dat hij snel herstelt, namens ons allemaal van harte beterschap."

Van der Gijp kwam wat later tijdens de uitzending nog even terug op de situatie van Boskamp. De heren zijn duidelijk bezorgd. "We moeten het misschien nog even weer over Jan hebben, Johan", vertelt Van der Gijp. "Jij zei het er niet bij, maar Jan heeft hoge koorts..." Hierop verduidelijkt Derksen zijn verhaal. "Jan heeft verschijnselen van corona. Hij heeft een test gedaan, dat hoort hij morgen (dinsdag, red.) pas. Vanavond had hij hoge koorts. En Jan zit in een risicogroep, hij moet echt uitkijken", aldus Derksen.

Update: Jan Boskamp voelt zich dinsdag alweer een stuk beter dan de voorbije dagen, schrijft RTL-presentator Simon Zijlemans op Twitter. "Feyenoord wordt dit jaar weer kampioen, dus ik blijf nog even hoor jongen", laat hij weten. Boskamp wacht nog wel op de uitslag van zijn coronatest. 

Update: Jan Boskamp is negatief getest op het coronavirus. Dat maakt Veronica Inside bekend op de eigen website. De analist moest maandag verstek laten gaan bij de uitzending van het tv-programma omdat hij klachten had, maar ondertussen voelt hij zich beter. VI hoopt Boskamp binnenkort weer in de studio te kunnen verwelkomen.