Griezmann voelt zich 'makkelijk doelwit' en sneert naar presidentskandidaat Barça

Griezmann voelt zich 'makkelijk doelwit' en sneert naar presidentskandidaat Barça

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 10:51di 24-11-2020 om 10:51

Laatste update: dinsdag 24 november 2020 om 11:20di 24-11-2020 om 11:20

De voortdurende onrust bij FC Barcelona heeft Antoine Griezmann niet geholpen. Dat concludeert de Franse aanvaller zelf als hij reflecteert op zijn eerste anderhalf jaar in Camp Nou.

Griezmann besloot maandag bij Universe Valdano het stilzwijgen te doorbreken. Naast zijn relatie met Lionel Messi en de controverse rond de uitspraken van zijn voormalige zaakwaarnemer Éric Olhats, ging hij ook in op de onrust bij Barcelona. Het laatste jaar maakte Griezmann drie verschillende trainers mee: Ernesto Valverde, Quique Setién en Ronald Koeman.

"Ik accepteer alle kritiek, omdat ik de beste Griezmann nog niet heb laten zien", reageert de Fransman, die spreekt van 'ingewikkelde jaren' bij Barça. "Als we verliezen, ben ik een gemakkelijk doelwit omdat ik met niemand praat. Ik heb in anderhalf jaar bij Barça drie trainers en een pandemie meegemaakt. Leg me dan maar eens uit hoe ik me sneller had kunnen aanpassen aan de club."

"En dan worden er ook nog opmerkingen gemaakt, zelfs door mensen die kandidaat zijn voor het presidentschap", doelt Griezmann op Victor Font. Hij noemde de miljoenentransfer van de Franse international een 'vergissing'. "Ik laat op het veld wel zien of ik een goede aankoop ben of niet."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws