'Als Barça Messi verkoopt, krijg je 50 miljoen en ben je zijn salaris kwijt'

'Als Barça Messi verkoopt, krijg je 50 miljoen en ben je zijn salaris kwijt'

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 12:08di 24-11-2020 om 12:08

Laatste update: dinsdag 24 november 2020 om 12:36di 24-11-2020 om 12:36

Ronald Koeman valt momenteel niet te benijden bij FC Barcelona. Dat stellen Youri Mulder en Marco van Basten, die zien dat naast de financiële onrust en het blessureleed in de selectie ook sterspeler Lionel Messi een zeer zwakke indruk maakt.

"Messi speelt nu gewoon slecht", stelt Van Basten onomwonden bij Rondo op Ziggo Sport. "Hij en Griezmann spelen als een stel koekenbakkers. Het is ook gissen voor ons wat het is. Hij zal last hebben van het feit dat er geen publiek is en dat hij niet goed getraind heeft, hij heeft de afgelopen maanden weinig gedaan", doelt de voormalig topspits op de coronabreak.

"Hij is niet happy met de situatie in en rondom Barcelona", vervolgt Van Basten. "Het is denk ik een opeenstapeling. En dan heb je ook nog dat gedoe met Griezmann. Het is echt onvoorstelbaar. Zo kennen we hem totaal niet, hij was fantastisch. En Griezmann is net zo slecht."

Mulder denkt dat Barça er goed aan doet om Lionel Messi te verkopen, zodat het geld gebruikt kan worden voor versterkingen. "Barcelona heeft geld nodig. Als je hem in januari verkoopt, krijg je vijftig miljoen en je bent zijn salaris kwijt."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws