PSV moet het stellen zonder Götze: 'Uiteraard missen we hem, hele goede speler'

PSV moet het stellen zonder Götze: 'Uiteraard missen we hem, hele goede speler'

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 12:28wo 25-11-2020 om 12:28

Mario Götze is donderdag niet van de partij wanneer PSV in de Europa League aantreedt tegen PAOK. De hoop was dat de Duitse aanvallende middenvelder na zijn afwezigheid tegen FC Twente weer mee kon spelen, maar Roger Schmidt geeft aan dat dat niet mogelijk is.

Götze heeft een lichte blessure en is niet op tijd fit voor het treffen met de Grieken. "De tijd om te herstellen was te kort, dus we kunnen hem niet in onze selectie opnemen", legt Schmidt uit op de persconferentie voorafgaand aan het Europese duel. "Uiteraard missen we Mario. Een hele goede speler en iemand die als verbindingsspeler fungeert voor onze aanval. Maar we hebben het ook goed gedaan zonder hem."

Hoe Schmidt het gemis van de wereldkampioen van 2014 op gaat lossen wil hij nog niet kwijt. "Waarom zou ik hier op de persconferentie zeggen wie er in zijn plaats gaat spelen? Misschien wet ik het al, misschien weet ik het nog niet. We moeten ons in ieder geval richten op een wedstrijd zonder hem en iedereen is gemotiveerd om het te laten zien."

PSV heeft een overwinning op PAOK nodig om uitzicht te houden op de tweede ronde van de Europa League. In het Toumba-stadion in Thessaloniki gingen de Eindhovenaren drie weken geleden met 4-1 onderuit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws