Eindelijk weer volle bak voor Feyenoord: 'Hopelijk snel weer overal, dit is niks'

Eindelijk weer volle bak voor Feyenoord: 'Hopelijk snel weer overal, dit is niks'

25-11-2020 19:15 Laatste update: 20:17
12

Uros Spajic is op zijn hoede voor het Europa League-duel met CSKA Moskou. Feyenoord won in de eigen Kuip overtuigend met 3-1: desondanks verwacht de 27-jarige Serviër een zware avond tijdens de 'return'.

"Het resultaat van de thuiswedstrijd doet het lijken alsof het gemakkelijk was, maar het was een zware wedstrijd. En dat zal het donderdag ook weer worden", zo vertelt Spajic op de persconferentie, één dag voor het treffen met CSKA.

Tegen CSKA zal Feyenoord weer eens voor aardig wat toeschouwers spelen. Op bezoek bij Dinamo Zagreb een maand geleden zaten er een paar honderd Kroatische fans op de tribune, nu zullen er duizenden fans de wedstrijd bijwonen. Spajic is er er erg blij mee. "Voetbal draait om de fans en de sfeer rondom de wedstrijden. Ik vind het dus positief dat er publiek is donderdag en ik hoop dat dit snel weer overal het geval is. Voetbal zonder publiek is niks."

Spajic wordt door Feyenoord overigens gehuurd van een andere Russische club, FK Krasnodar. In Russische media werd gesuggereerd dat hij na dit seizoen gegarandeerd terugkeert naar Rusland. Spajic zelf weet daar echter niets vanaf. "We zien wat er in de zomer gebeurt. Ik ben nu bij Feyenoord en wil hier beter worden."