Ihattaren ontbreekt komende twee wedstrijden in selectie PSV

Ihattaren ontbreekt komende twee wedstrijden in selectie PSV

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 20:23do 26-11-2020 om 20:23

Laatste update: donderdag 26 november 2020 om 20:32do 26-11-2020 om 20:32

Mohamed Ihattaren is er donderdag tegen PAOK Saloniki en aanstaande zondag tegen Sparta niet bij. Trainer Roger Schmidt legt uit dat de middenvelder moe is en volledig moet herstellen van zijn ziekte. Ihattaren is nog niet fit genoeg om weer helemaal mee te doen.

"Mo speelde zondag twintig minuten tegen FC Twente en voelde zich na de wedstrijd en op maandag niet goed", zegt Schmidt bij PSV TV. "Tijdens de interlandperiode was hij ook ziek. We hebben het erover gehad en denken dat het voor hem en ons beter is om het op te bouwen. We willen hem niet teveel belasten. Hij traint mee met het team, maar we geven hem ook de kans om individuele trainingen af te werken."

Ihattaren is dus ook zondag niet van de partij. "Deze wedstrijd en zondag zit hij niet bij het team, maar we hopen dat hij er volgende week weer bij is. Nee, we hoeven ons geen zorgen te maken."

"Maar misschien hebben we onderschat dat hij tien dagen ziek is geweest. Het zag er goed uit, maar het werd wel duidelijk dat hij meer training nodig heeft om in goede vorm te komen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Krijgt Ihattaren zijn basisplaats terug?

Ja
48%
Nee
52%
(1585 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws