'Grote fan' Perez onder de indruk bij PSV: 'Ik vind hem beter dan Bergwijn'

'Grote fan' Perez onder de indruk bij PSV: 'Ik vind hem beter dan Bergwijn'

Gepubliceerd: donderdag 26 november 2020 om 23:17do 26-11-2020 om 23:17

Laatste update: donderdag 26 november 2020 om 23:31do 26-11-2020 om 23:31

Kenneth Perez was donderdagavond wederom onder de indruk van Cody Gakpo. De 21-jarige vleugelaanvaller was met een doelpunt en een assist belangrijk tijdens de 3-2 zege van PSV op PAOK Saloniki in de Europa League. Volgens de Deen verdient hij een kans in Oranje.

"Van Gakpo ben ik al enige tijd een groot fan. Hij stond bij PSV altijd een beetje in de schaduw van Bergwijn. Maar eigenlijk heb ik Gakpo altijd al beter gevonden", zegt Perez bij FOX Sports. "Hij is veel doelgerichter en maakt veel meer goals. Uit zijn laatste acht schoten, heeft hij zeven goals gemaakt. Dan ben je wel doelgericht. Hij heeft fysiek, snelheid en overzicht. En is technisch vaardig. Ik vind het een super interessante speler."

De Deense analist denkt dat het een kwestie van tijd is voordat Gakpo debuteert in Oranje. "Ik denk dat hij heel hard op de deur klopt bij Frank de Boer om in het Nederlands elftal te komen. Er zijn een heleboel spelers die voor die positie in aanmerking komen, maar hij hoort ook in die 'pool' met Stengs, Berghuis, Babel, Bergwijn en Promes. Daar kan hij in mee."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Speelt Gakpo zich spoedig in de selectie van Oranje?

Ja
90%
Nee
10%
(2021 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws