'Fosu-Mensah is bijna transfervrij en heeft United-voorstel nog in beraad'

'Fosu-Mensah is bijna transfervrij en heeft United-voorstel nog in beraad'

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 09:05za 28-11-2020 om 09:05

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjaer wil Timothy Fosu-Mensah voor de club behouden, maar de 22-jarige Nederlander heeft nog geen beslissing genomen over zijn toekomst op Old Trafford. Dat melden Engelse media.

Hoewel Fosu-Mensah in drieënhalfjaar tijd pas vier keer in de basis stond bij Manchester United, heeft de Premier League-grootmacht hem een nieuw contract aangeboden. Onder meer Solskjaer is voorstander van een langer verblijf van de verdediger. Volgens The Manchester Evening News zitten meerdere clubs echter op het vinkentouw.

Fosu-Mensah mag vanaf januari al met buitenlandse clubs onderhandelen over een transfervrije overstap. De drievoudig international van het Nederlands elftal heeft een beslissing over een nieuw, driejarig contract bij United daarom uitgesteld, meldt Sport Witness.

Fosu-Mensah speelde in de jeugd van Ajax, voordat United hem in 2014 naar Engeland haalde. De voorbije jaren werd hij verhuurd aan Crystal Palace en Fulham. Bij die laatste club liep hij een zware knieblessure op, die hem vorig seizoen lange tijd aan de kant hield. Deze jaargang staat de teller vooralsog op één Premier League-duel.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws