Martínez: 'Ik ben er nog steeds kapot van, dit hadden we niet verwacht'

Martínez: 'Ik ben er nog steeds kapot van, dit hadden we niet verwacht'

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 13:08zo 29-11-2020 om 13:08

Voor Lisandro Martínez stond het Eredivisie-duel met FC Emmen grotendeels in het teken van de deze week overleden Diego Maradona. De Argentijn geeft aan dat het nieuws afgelopen woensdag hard aankwam. Niet alleen bij hem, maar in heel Argentinië.

"Ik heb hem nooit zien spelen, maar ik heb alle video's van hem gezien", vertelt Martínez tegen de NOS na de wedstrijd tegen Emmen. "Je krijgt het vanaf je geboorte mee. Via m'n ouders, de vrienden van mijn ouders. Het wordt je met de paplepel ingegoten. Dat maakt dat Diego onderdeel is van elke Argentijnse familie."

Het nieuws kwam hard aan bij de Ajax-speler, die aangeeft dat het goede resultaat ook voor Maradona is. "Toen ik het bericht hoorde, en nog steeds... Ik ben er kapot van. We zijn een geliefde Argentijn kwijtgeraakt. Dit hadden we niet verwacht, hij heeft altijd gevochten. Jammer genoeg is hij niet meer bij ons, maar ik weet dat hij rust zal vinden. Hij zal altijd in ons hart blijven, dit resultaat is zeker ook voor hem", sluit Martínez af.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws