Directeur Van der Kraan beëindigt lange carrière: 'Geen full time functie meer'

Directeur Van der Kraan beëindigt lange carrière: 'Geen full time functie meer'

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 14:26zo 29-11-2020 om 14:26

Paul van der Kraan houdt het aan het einde van het seizoen voor gezien bij FC Twente. De algemeen directeur heeft via een statement op de officiële clubkanalen zijn afscheid aangekondigd.

De 67-jarige Van der Kraan kwam in het voorjaar van 2019 over van FC Den Bosch. "FC Twente en ik wisten dat mijn aanstelling voor maximaal een paar jaar zou zijn en ik heb de pensioengerechtigde leeftijd. Ik keer niet meer terug in een full time functie", laat hij weten. De Tukkers hebben nu tot het einde van het seizoen de tijd om alvast een opvolger te vinden.

Van der Kraan – in het verleden ook actief voor onder meer Vitesse, Fortuna Sittard en RBC Roosendaal – heeft tropenjaren achter de rug. Toen hij in dienst trad, speelden de Tukkers nog in de Keuken Kampioen Divisie, later zag hij hoofdtrainers Marino Pusic en Gonzalo García én technisch directeur Ted van Leeuwen vertrekken. Nu moet hij FC Twente door de coronacrisis heen zien te loodsen. "Ik weet zeker dat FC Twente ook deze moeilijke tijd overleeft. Ik blijf me tot aan het eind van dit seizoen volledig inzetten voor de club, waarbij ik de hoop niet opgeef dit seizoen nog een volle Grolsch Veste mee te maken", verklaart hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws