Jörgensen niet gediend van wissel van Advocaat: 'Het was een woordenwisseling'

Jörgensen niet gediend van wissel van Advocaat: 'Het was een woordenwisseling'

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 17:12zo 29-11-2020 om 17:12

Dick Advocaat en Nicolai Jörgensen hebben geen problemen met elkaar. De Deense spits werd zondagmiddag door de oefenmeester van Feyenoord naar de kant gehaald, waarna een woordenwisseling ontstond.

Jörgensen was duidelijk niet blij dat hij gewisseld werd. "We zijn allebei voetballers geweest", sust Advocaat voor de camera van FOX Sports. "Ik was ook niet blij als ik gewisseld werd, dus ik begrijp dat hij boos werd. Hij zegt: 'Ik ben een spits en ik wil scoren'. Ik zei dat hij het dan maar moest laten zien. Het was een woordenwisseling, maar na afloop kwam hij alweer naar me toe. Het is gewoon een lieve jongen."

Naoufal Bannis kwam voor de Deense aanvaller in de ploeg. Advocaat deed er alles aan om het verloop van de wedstrijd te beïnvloeden. "Daarom haal ik Jörgensen eruit, in de hoop dat die andere jongen het wel deed. Ik heb alles geprobeerd. Donderdag moet het een stuk beter, want je hoeft geen helderziende te zijn om te weten dat we goed zijn weggekomen. Een punt is mooi meegenomen, maar normaal gesproken verlies je."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws