'Niet op Anfield met Ajax, maar met vrouw en kind voor de tv: een schril contrast'

'Niet op Anfield met Ajax, maar met vrouw en kind voor de tv: een schril contrast'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 11:32ma 30-11-2020 om 11:32

Ajax speelt dinsdagavond in de Champions League op een leeg Anfield. Voor veel fans van de Amsterdammers staat een tripje naar Liverpool bovenaan het wensenlijstje, maar door de pandemie is dat nu niet mogelijk.

Voor het eerst in 54 jaar kwam Liverpool weer eens uit de koker voor Ajax. Toch kunnen de Ajacieden niet naar Anfield afreizen en dat doet Fabian Nagtzaam, voorzitter van de Supportersvereniging Ajax, pijn. "Begrijp me niet verkeerd, want deze pandemie staat helaas nog geen volle stadions toe", begint hij zijn uitleg tegenover NH Nieuws. "Maar we waren zo graag gegaan. We hadden de boel daar graag op een positieve manier op stelten gezet."

Nagtzaam had de sfeer in het stadion willen proeven. "Daar werk je voor, daar neem je vrij voor en daar wil je bij zijn. Alles ademt voetbal daar. Nu zitten we alleen of met vrouw en kind voor de tv op de bank. Met een drankje en een nootje. Dat is wel een heel schril contrast met een swingend uitvak. We hadden ons daar zo graag laten horen, negentig minuten lang."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws