Bizar: ex-international van Engeland weet niets van akkoord met Spaanse amateurs

Bizar: ex-international van Engeland weet niets van akkoord met Spaanse amateurs

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 13:51ma 30-11-2020 om 13:51

Racing Murcia maakte vorige week bekend dat het Joleon Lescott voor één wedstrijd had vastgelegd, maar de Engelse verdediger weet van niks. De voormalig stopper van Manchester City heeft wel een gesprek gehad met vertegenwoordigers van de Spaanse vierdedivisionist.

Daarin gaf Lescott, die al een tijdje gestopt is met voetballen, aan dat hij nog niet zeker weet of hij op de aanbieding in wil gaan. "Op dit moment ben ik nog aan het bekijken of ik dat ga doen", zegt de nu 38-jarige Engelsman tegen de BBC. "Volgende week weet ik zeker of het echt iets is. Ik wist niet dat ik al getekend zou hebben."

Racing Murcia speelt op 16 december in de Copa del Rey tegen Levante en wil zich versterken om in die wedstrijd goed voor de dag te komen. "Het lijkt er op dat ik toch terug ga komen om in één wedstrijd mee te spelen", legt Lescott uit. "Meer dan dat wordt het niet."

Op de officiële kanalen van de club werd vorige week gezegd dat de Engelse verdediger al akkoord was met voorzitter Morris Pagniello. Naar verluidt willen de Spanjaarden ook Samuel Eto'o overhalen om tegen Levante mee te doen. Mathias Pogba, voormalig spits van Sparta en broer van Paul, speelt al bij Racing Murcia.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws